Vi har sertifiseringer og kompetansen

Riktig og løpende service og vedlikehold er viktig for å sikre lengst mulig levetid på sykkelen, sikkerheten og ikke minst sykkelgleden.

Verksted

Djurny har som mål å ha det beste sykkelverkstedet og den beste kundeopplevelse for deg som sykkeleier. Det innebærer fasiliteter og utstyr, men også de beste mekanikerne og kompetansen.

Vårt verksted er derfor godt utstyrt med alt av nødvendig utstyr og verktøy, i tillegg til gode arbeidsforhold for våre mekanikere. Vi er også hele tiden løpende oppdatert og sertifisert fra våre samarbeidspartnere og leverandører, som sikrer at våre kunder får en effektiv og kvalitativ serviceopplevelse. Vår kompetanse er din trygghet, og vår effektivitet er din fordel.

Trygghet

Hos Djurny får du hjelp når behovet oppstår enten det er for å ta service eller skifte utslitte deler. Vi tar selvfølgelig service på alle sykler, og for sykler vi selger selv tilbyr vi serviceavtaler.

Og for å skille oss litt ut, kan du få et totalt bekymringsfritt sykkelhold gjennom vår hente/bringe tjeneste, som betyr at vi kommer hjem til deg og enten fikser sykkelen din eller tar den med til vårt verksted.

Når vi er ferdig leverer vi den tilbake hjemme hos deg.

Har du sett våre serviceavtaler?

Serviceavtaler

Ring oss for et uforpliktende tilbud