SykkelverkstedVi har byens råeste sykkelverksted

Riktig og løpende service og vedlikehold er viktig for å sikre lengst mulig levetid på sykkelen, sikkerheten og ikke minst sykkelgleden.

Vi tar på oss alle oppdrag

Fullt utstyrt verksted for alle sykler

Hos oss finner du et toppmoderne verksted utstyrt for å håndtere alt fra enkle justeringer til komplekse reparasjoner. Vi har erfarne mekanikere som er lidenskapelig opptatt av sykler og sikrer at din sykkel er i de beste hender.


Sertifisert ekspertise for elsykler

Vi er stolte over å være et sertifisert Bosch og Shimano verksted. Dette betyr at våre teknikere er spesialtrente og utstyrt for å håndtere alle aspekter av vedlikehold og reparasjon av elsykler, og gir deg trygghet om at din elsykkel får den beste servicen.

Book time nå

Ingen forpliktelse

Skreddersydde løsninger

Enten det er en racersykkel, terrengsykkel, bysykkel eller elsykkel, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov. Vårt team jobber tett med deg for å forstå dine krav og sikre at sykkelen din yter på sitt best


Rask og effektiv service

Vi forstår viktigheten av rask service. Vårt verksted er utstyrt for å sikre effektive og hurtige reparasjoner, slik at du kan komme deg tilbake på veien så raskt som mulig.


Kvalitetsdeler

Vi benytter kun de beste delene og tilbehøret i våre reparasjoner og justeringer. Dette sikrer lang levetid og optimal ytelse for sykkelen din.