I Djurny tror vi på sykkelen som fremkomstmiddel og leketøy, enten du trives best på asfalt, grus eller i skogen.

Djurny har sitt utspring blant fjord og fjell på Sunnmøre. Vi holder til på Moa i Ålesund, men har ambisjoner om å etablere oss også andre steder i Norge.

Send oss en e-post

Har du et spørsmål?
Vi ser frem til å høre fra deg!

salg@djurny.no

Butikk eller verksted

Vi holder til på Moa i Ålesund.
Velkommen!

Finn oss på Google Maps

Ring oss

Ring oss hvis du har spørsmål eller ønsker å booke time til verksted

Vi tror også at sykkelen er i ferd med å bli gjenfødt som fremkomstmiddel. Introduksjonen av EL-sykkelen har bidratt til det og vi er overbevist om at særlig EL-sykkelen vil bli en større og naturlig del av vår hverdagsmobilitet fremover.

I Djurny skal vi fokusere på to ting; sykkelen og kunden. Punktum. Vi kommer derfor aldri til å bli en sportsbutikk med tusenvis av varekategorier som stjeler fokus fra dette. Joggesko på tilbud og bevernylondresser får du andre steder. Vi hjelper deg med de beste syklene og den beste sykkelservicen.

Din trygghet i ditt valg av oss som leverandør, er det vi jobber for hver dag. Både når du skal kjøpe din enste sykkel og når du skal ha service, vedlikehold eller oppgradere. Du kan være helt sikker på at vi kommer til å gjøre alt vi kan for å ivareta deg som kunde og din sykkel.

Vurderer du ny sykkel – med eller uten motor – så håper vi du tar kontakt med oss, så vi sammen kan finne den perfekte modellen for deg. Vi tilbyr også serviceavtaler som gjør at du kan bruke så mye tid som mulig ute på en velfungerende sykkel.

Velkommen til oss!

Noen ofte stilte spørsmål

Kanskje det du lurer på er besvart her. Men fortvil ikke – vi svarer deg mer enn gjerne på dine spørsmål.

Hvorfor bør jeg kjøpe en elsykkel?

Elsykler kombinerer komforten og helsefordelene ved vanlig sykling med ekstra hjelp fra en elektrisk motor. Dette gjør det enklere å takle utfordrende terreng og lengre reiser, samtidig som du fortsatt kan nyte frisk luft og mosjon. Elsykler er også et miljøvennlig alternativ til biler og kan redusere pendlingstid og kostnader.

Tilbyr dere verkstedstjenester for sykler?

Ja, vi tilbyr profesjonelle verkstedstjenester for sykler, inkludert elsykler. Vårt erfarne verkstedspersonell kan utføre alt fra vanlig vedlikehold som oljeskift og justering av gir til mer avanserte reparasjoner. Vi sørger for at sykkelen din er i topp stand for optimal ytelse og sikkerhet.

Hvor lang er rekkevidden på en typisk el-sykkel?

Rekkevidden på en elsykkel avhenger av flere faktorer, inkludert batterikapasitet, terreng, assistansenivå og din egen tråkkeinnsats. Generelt kan moderne elsykler ha en rekkevidde på mellom 50-120 km per lading. Vi kan hjelpe deg med å velge en elsykkel som passer best for dine behov.

Hva er det viktigste å vurdere før kjøp av elsykkel?

Når du velger en elsykkel, er det viktig å vurdere faktorer som rekkevidde, motorkraft, batterikapasitet, terreng du vil sykle på, og dine personlige behov. Vi anbefaler at du besøker butikken vår for å prøve forskjellige modeller, slik at vi kan hjelpe deg med å finne den elsykkelen som passer best for deg.

Kontakt oss

Kanskje det du lurer på er besvart her. Men fortvil ikke – vi svarer deg mer enn gjerne på dine spørsmål.

    Hvis du ønsker at vi skal ringe deg, så legg igjen telefonnummeret.